Erakliendi koduleht www.insplay.ee

Kutse MATIK hariduswebinaride seeriale

Kutse MATIK hariduswebinaride seeriale

Kas tunned, et vajad värskeid mõtteid selle pika koduõppe perioodi üle elamiseks? Kui nii, siis tule osale MATIK-webinaridel, kust saad ägedaid tulevikuõppe ideid, mida on lihtne kohe kasutusele võtta. Kolmel päeval toimuvad live-tunnid sobivad hästi ka põhikooliklassidele ühiseks vaatamiseks. Vaata lisa “MATIK-õpe kodus ja koolis” webinaride kohta ja registreeru: https://matik.insplay.ee

  • Aeg: 28.-30. aprill 2020, iga päev kell 11-12
  • Ootame osalema: õpetajad, koolijuhid, lapsevanemad ja õpilased
  • Osalemine: tasuta üle veebi

        MATIK (matemaatika-tehnika-teadus-inseneeria-kunst) on eestikeelne vaste välismaailmas laialt levinud STEAM-akronüümile. MATIK-õpe lähtub praktilistest 21. sajandi ühiskonna vajadustest ja loob õpilastes hariduspisikut meetoditega, mis paneb internetiajastu õpilased ahhetama sügavamalt kui tuhat südame-reaktsiooni Instagramis.

        Webinaril astuvad üles vestluste, näidete ja eksperimentidega oma ala tegijad HITSA-st, VIVITA-st, Haridusministeeriumist, KVARK-ist, Robokaru Robootikakoolist, Heateo Haridusfondist ja Insplay-st.

        Kõik webinarid toimuvad virtuaalselt ja on lihtsasti jälgitavad (ei pea kuhugi eraldi kontot tegema, et webinari vaadata) nii reaalajas kui järelvaatamisena. Live-osalejate vahel loositakse auhindu. Oma toetava õla panevad alla ettevõtted Insplay, LEGO Education, Miltton, Vivita, KVARK.

        Tutvu kavaga ja registreeru: https://matik.insplay.ee

        Meie webinar on jaotatud kolmeks osaks:


        28. aprill

        Käivitame mootorid ja räägime suud puhtaks



        29. aprill

        Tõuseme eksperimentidega lendu. LEGO Education SPIKE Prime tutvustus

        30. aprill

        Loovusel ei ole isegi taevas piiriks

        Jäta kommentaar

        Kommentaarid avaldatakse peale toimetaja kinnitamist.