Erakliendi koduleht www.insplay.ee

Alustab uus RoboMentor lend

Alustab uus RoboMentor lend

3-kuuline tugiprogramm annab lasteaedadele kindlustunde võtta haridusrobootika kasutusele!

Paljudel lasteaedadel on robootikakomplektid olemas, aga õpetajatel puuduvad oskused ja kindlustunne nende igapäevaseks kasutamiseks 🤷‍♀️🤷‍♂️ 

Olukorra muutmiseks viime teist korda läbi Insplay RoboMentor tugiprogrammi 🤖, mille peamine siht oli suurendada lasteaia ja õpetajate kindlustunnet haridusrobootika kasutamises ning seeläbi toetada laste tulevikuoskuste arendamist. Kolmekuuline Insplay RoboMentor tugiprogramm võimaldab õpetajal saada enesekindlaks haridusrobootika lõimitud õppetöös kasutajaks ja särasilmseks eestvedajaks oma lasteaias.

Varasemalt osalenud 13 lasteaia õpetaja tagasiside põhjal tõusis programmi tulemusena nende kindlustunne +80%. Tagasisidet andnud osalejatest 95% soovitaksid RoboMentori programmi kõigile teistele õpetajatele ja lasteaedadele!

Õppeprogramm koosneb kolmest praktilisest käed-külge töötoast, mis toimuvad Tallinnas ja esmakordselt käivitub uus grupp ka Tartus. Lisaks toimub osalejatele 4 virtuaalset grupikõnet. Uus programm kävitub 6. oktoobril (Tallinn) ja 9. oktoobril (Tartu).

Huvi korral soovitame registreeruda RoboMentor tugiprogrammi esimesel võimalusel. Osalejate arv on piiratud!

Tutvu RoboMentor tugiprogrammiga
RoboMentor koolitusprogramm

Jäta kommentaar

Kommentaarid avaldatakse peale toimetaja kinnitamist.